Deze gerechten zijn de gehele dag te bestellen

Voorgerechten - Salades

Soep van de dag

€    7,75

Franse uiensoep

met een crouton van oude kaas

€    7,75

Escargots 

met kruiden-knoflookboter en brood

€  14,50

Gebakken coquilles

met miso beurre blanc

€  15,00

Scampi's in harissaboter

 

€  13,50

Gebrande spitskool

met huisgemaakte bbqsaus, gefrituurde uitjes, bieslook en sesam

€  14,50

Carpacccio van oesterzwammen

met cranberrycompote, zoete aardappelcréme, blauwschimmelkaas, peccannoten en winterpostelein

€  14,50

Crouton van suikerbrood

met een warme vijg met blauwe kaas en gedroogde livarham

€  14,50

Ambachtelijk bereide bloedworst

met foie gras, stroopsaus en appelcompote

€  14,50

Hoofdgerechten

Mille feuille van geitenkaas, gegrilde groenten

met appel, knoflookcrouton en walnotensaus

€  24,00

Bloemkool-rodelinzencurry

met van het vat gerijpte feta, gerookte amandelen en cranberries

 

€  24,00

Vis van de dag

wisselend

€  wisselend

Kabeljauwrug

met saus van miso en currymadras en zeekraal

€  25,00

Sous vide gegaarde porkchop

met mosterdsaus en gekarameliseerde rode ui

€  25,00

Zijlende Bleu Belge

met een saus van rode wijn en granaatappel. Met een topping van blauwschimmelkaas

€  26,50

Plat du jour

wisselend gerecht

€  wisselend

Nagerechten

Pompoencake

met semifreddo van duindoornbes en mousse van eekhoorntjesbrood

€    10,00

Panna cotta van amaretto

met koffiecrumble en chrunchie espresso ijs

€    9,50

Dame blanche

drie bollen boerenroomijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom

€    9,50

‘Klein en zoet’

Kopje koffie met mini crème brûlée, chocolademousse, macaron en een bolletje ijs

€    10,00

Affogato al caffè

met ricciarelli di Siena

Kaasplateau

met kletzenbrood, noten en Val-Dieu bierstroopje

€    6,50

 

 

€    14,50

Dessertwijnen & Ports

Muscat de Rivesaltes

glas €  7,00

Rivesaltes Ambré

glas €  8,00

Rivesaltes Grenat Rouge

glas €  7,00

Graham's Fine Ruby Port

glas €  6,50

Graham's Ten Years Old Tawny Port

glas €  8,50

​​​​​​​