Voorgerechten

Soep van de dag

€    6,75

Franse uiensoep

met een crouton van oude kaas

€    6,75

In gin gemarineerde zalm

met ingelegde groenten en venkelijs

€  14,75

Escargots 

met kruiden-knoflookboter en brood

€  12,90

Coquilles

met aardappel-venkelcrème, kaantjes en roze peper

€  14,50

Huisgemaakte vegan paté

met cranberry's, noten en een suikerbroodcrouton

€  12,50

Panna cotta van blauwschimmelkaas

met vijgen, roodloof, gekarameliseerde walnoot en balsamico van Puur Olijf

€  13,50

Wilde duivenborst

met stroopsaus en gesmoorde witte kool

€  13,50

Langzaam gegaarde wildzwijnswangetjes

met wildjus en pompoenchutney

€  14,50

Hoofdgerechten

Vis van de week

 

€  wisselend

Gebakken kabeljauw

met hazelnootboter, bloemkoolcrème en winterpostelein

 

€  24,00

Gebakken zijlende van Bleu Belge

met pepersaus en herfstgroenten

€  24,50

Langzaam gegaarde Livar procureur

met venkel, pruimen en zuurkool

€  24,00

Gekonfijte eendenbout

met pastinaakcrème, bramenjus en bloedworst

€  24,00

pompoenstoof 

met quinoa, cashewnootjes, cranberry's en feta

€  21,50

Millefeux van geitenkaas en gegrilde groenten

met een walnotensaus

€  20,75

Nagerechten

Huisgemaakt ijstaartje

met merengue, walnoot en ahornsiroop. Geserveerd met een frisse bosvruchtencoulis

€    9,00

Krentenbollen-wentelteefje

met gebakken appeltjes en crème fraiche-ijs

€    9,00

Dame blanche

drie bollen boerenroomijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom

€    8,50

‘Klein en zoet’

Kopje koffie met mini crème brûlée, chocolademousse, macaron en een bolletje ijs

€    8,50

Affogato al caffè

met ricciarelli di Siena

€    5,75

Kaasplateau

met kletzenbrood, noten en Val-Dieu bierstroopje

€  12,75

Dessertwijnen & Ports

Muscat de Rivesaltes

glas €  6,50

Rivesaltes Ambré

glas €  8,00

Rivesaltes Grenat Rouge

glas €  6,50

Graham's Fine Ruby Port

glas €  6,50

Graham's Ten Years Old Tawny Port

glas €  8,50

​​​​​​​