Voorgerechten
Voorgerechten
Soep van de dag
€ 6,75
Franse uiensoep
met een crouton van oude kaas
€ 6,75
In gin gemarineerde zalm
met ingelegde groenten en venkelijs
€ 14,75
Escargots
met kruiden-knoflookboter en brood
€ 12,90
Coquilles
met aardappel-venkelcrème, kaantjes en roze peper
€ 14,50
Huisgemaakte vegan paté
met cranberry's, noten en een suikerbroodcrouton
€ 12,50
Panna cotta van blauwschimmelkaas
met vijgen, roodloof, gekarameliseerde walnoot en balsamico van Puur Olijf
€ 13,50
Wilde duivenborst
met stroopsaus en gesmoorde witte kool
€ 13,50
Langzaam gegaarde wildzwijnswangetjes
met wildjus en pompoenchutney
€ 14,50
Hoofdgerechten
Vis van de week
€ wisselend
Gebakken kabeljauw
met hazelnootboter, bloemkoolcrème en winterpostelein
€ 24,00
Gebakken zijlende van Bleu Belge
met pepersaus en herfstgroenten
€ 24,50
Langzaam gegaarde Livar procureur
met venkel, pruimen en zuurkool
€ 24,00
Gekonfijte eendenbout
met pastinaakcrème, bramenjus en bloedworst
€ 24,00
pompoenstoof
met quinoa, cashewnootjes, cranberry's en feta
€ 21,50
Millefeux van geitenkaas en gegrilde groenten
met een walnotensaus
€ 20,75
Nagerechten
Huisgemaakt ijstaartje
met merengue, walnoot en ahornsiroop. Geserveerd met een frisse bosvruchtencoulis
€ 9,00
Krentenbollen-wentelteefje
met gebakken appeltjes en crème fraiche-ijs
€ 9,00
Dame blanche
drie bollen boerenroomijs met huisgemaakte chocoladesaus en slagroom
€ 8,50
‘Klein en zoet’
Kopje koffie met mini crème brûlée, chocolademousse, macaron en een bolletje ijs
€ 8,50
Affogato al caffè
met ricciarelli di Siena
€ 5,75
Kaasplateau
met kletzenbrood, noten en Val-Dieu bierstroopje
€ 12,75
Dessertwijnen & Ports
Muscat de Rivesaltes
glas € 6,50
Rivesaltes Ambré
glas € 8,00
Rivesaltes Grenat Rouge
glas € 6,50
Graham's Fine Ruby Port
glas € 6,50
Graham's Ten Years Old Tawny Port
glas € 8,50
Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren.
Door onze website te gebruiken (via elk apparaat) gaat u akkoord met ons privacy en cookiebeleid.